podiumkunst.net-logo-wit-rgb-transparant

No Man's Stories

Afgelopen jaar heeft No Man’s Land in samenwerking met partners een pilot gedraaid, waarbij verschillende makers zijn geïnterviewd over hun muzikale maakproces. Een kijkje in de keuken om meer inzicht te krijgen in wie zij zijn, waarom ze maken en in de verschillende vormen van het hedendaagse maakproces. Dit materiaal hebben zij met het publiek gedeeld als bron van inspiratie voor zowel de huidige, als toekomstige generaties muzikanten en muziekliefhebbers. De interviews van Tano Rivers, Imke Loeffen, Raven Kangee en Leonard Luka zijn online terug te vinden.

Door de verhalen van makers uit de hiphop-, elektronische- en popmuziekscène te delen kunnen we laten zien hoe creativiteit omgezet wordt in een maakproces. Door dit proces vast te leggen en inzichtelijk te maken creëert dit een lage drempel voor een volgende generatie artiesten. De interviews werden door de betrokkenen en het publiek als zeer waardevol ervaren en daarom gaan we nu nog een stapje verder. 

No Man’s Land gaat in samenwerking met Podiumkunst.net de verhalen van deze makers nog toegankelijker maken met een serie mini-docu’s en reportages. In de serie lichten we acts in verschillende fases van hun professionele carrière uit, die op eigen wijze hun creatieve maakproces benaderen.

Beeld: Enter No Man’s Land door Jessie Kamp

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met:

Miles Niemeijer
Adviseur muziek
miles@podiumkunst.net

Laatste nieuws No Man's Stories