.

Webinar Archiveren voor Dummies – Jouw Archief in Beeld

Jouw Archief in Beeld

Je wilt dat mensen je werk zien! Maar een heel projectteam oprichten om de perfecte opnames van je voorstelling te maken, dat kost veel tijd en geld. Hoe kun je aan de slag gaan met je werk documenteren terwijl je het maakt? En hoe bouw je gaandeweg aan een archief dat niet alleen interessant is voor anderen, maar ook het maakproces ondersteunt? 

I.s.m. de Nederlandse Dansdagen en Cinedans organiseert Podiumkunst.net het webinar Archiveren voor Dummies #3: Jouw archief in beeld. Tijdens dit webinar krijg je tips voor hoe je het maakproces kunt documenteren, zonder dat het achteraf veel extra werk oplevert. 

Webinarreeks Archiveren voor Dummies

Met de Archiveren voor Dummies-reeks helpt Podiumkunst.net de podiumkunsten om de touwtjes in eigen handen te nemen. Door een podium te bieden aan experts en praktijkvoorbeelden delen zij tools, handvatten, richtlijnen en tips & tricks voor podiumkunstinstellingen om zelfstandig zorg te kunnen dragen voor hun archief. Zodat die hun schatkamers duurzaam kunnen bewaren en open stellen voor anderen. 

Programma

Enrico Meijer is danser, filmmaker en muzikant. Hij maakt deel uit van het vaste team workshopleiders, van Cinedans LAB. In deze webinar geeft hij je praktische tips en laat hij zien hoe je op een effectieve manier delen van jouw maakproces goed en makkelijk kan documenteren. Zo heb je achteraf minder werk, en kwalitatief een beter en meer gericht resultaat.

Voor wie?

Dit webinar is speciaal gericht op makers in de brede zin, en dansmakers in het bijzonder. 

Wanneer?

Woensdag 5 oktober
15:00 – 16:30 uur

Waar?

Zoom link via aanmelding.

Inschrijven

Zoom link via aanmelding.

Wil je op de hoogte blijven van andere Archiveren voor Dummies-sessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.