.

23 OKT Webinar Documenteren voor Dummies #1 – Een goed begin

maandag 23 oktober | 15:00 – 16:30 uur

Hoe bewaar je een maakproces? Wat leg je dan vast? Je kunt niet elke seconde opnemen, en een camera in de repetitiezaal heeft best wel impact. Hoe kun je alsnog iets bewaren? En waarvoor zou je dat doen? 

Tijdens Documenteren voor Dummies gaan we met deze vragen aan de slag. We bieden het podium aan makers en professionals die documenteren onderdeel van hun proces hebben gemaakt. Zij delen tips & tricks en inspirerende best practices om je op weg te helpen. Documenteren voor Dummies is speciaal voor maker, dramaturgen en artistieke assistenten. 

Deze eerste editie: Sara Örtel, research associate bij de Akademie der Künste in Berlijn, deelt haar tips & tricks over productie documentatie. Hoe bereidt je het voor, en hoe ga je slim aan de slag? En cabaretier Heleen van der Donck vertelt over hoe zij het documenteren en handig bewaren onderdeel heeft gemaakt van het maken van haar set.

Let op! Dit webinar is in het Engels

Aankomende sessies

Wil je op de hoogte blijven van andere Archiveren voor Dummies en Documenteren voor Dummies sessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Terugkijken en -lezen

We hebben alle Archiveren voor Dummies en Documenteren voor Dummies webinars op één plek verzameld: kijk en lees ze hier terug.