.

Webinar Archiveren voor Dummies #8 – Hulp inschakelen: Wie is wie in de erfgoedsector?

Hulp inschakelen: Wie is wie in de erfgoedsector?

Je wilt aan je archief werken, maar wie kan je daarbij helpen? Gelukkig zijn daar al verschillende partijen voor! Er zijn organisaties die speciaal zijn toegewijd aan het helpen van mensen bij hun archiefambities. Zij staan klaar om je te begeleiden om jouw archief toekomstbestendig te maken. En we stellen ze graag voor!

In Archiveren voor Dummies #8 ‘Hulp inschakelen – wie is wie in de erfgoedsector?’ bieden we het podium aan vooraanstaande experts op het gebied van digitaal erfgoed en digitale transformatie. Zij geven inzicht in wat zij doen en waar hun expertise ligt en staan open voor jullie vragen. De toekomst van jouw archief wacht op jou, en er zijn partners die je kunnen helpen om het te onthullen en te laten schitteren als nooit tevoren.

Webinarreeks Archiveren voor Dummies

Met de Archiveren voor Dummies-reeks helpt Podiumkunst.net de podiumkunsten om de touwtjes in eigen handen te nemen. Door een podium te bieden aan experts en praktijkvoorbeelden delen zij tools, handvatten, richtlijnen en tips & tricks voor podiumkunstinstellingen om zelfstandig zorg te kunnen dragen voor hun archief. Zodat die hun schatkamers duurzaam kunnen bewaren en open stellen voor anderen. 

Aankomende sessies

Wil je op de hoogte blijven van andere Archiveren voor Dummies en Documenteren voor Dummies sessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Terugkijken en -lezen

We hebben alle Archiveren voor Dummies en Documenteren voor Dummies webinars op één plek verzameld: kijk en lees ze hier terug.