.

Cultuurloket DigitALL officieel geopend!

Cultuurloket DigitALL werkte sinds de lancering in april met een gefaseerde aanpak: culturele instellingen konden alleen op uitnodiging een aanvraag indienen voor een bijdrage. Vanaf 1 september is het loket geopend, en mogen theaters, filmtheaters, muziekpodia, musea, festivals en producenten zelf direct via de site een aanvraag indienen voor een projectbijdrage of een ontwikkelbijdrage.

Wil je daar meer over weten? Cultuurloket DigitALL organiseert twee online Q&A sessies: op 5 september en op 13 september, van 15:30 tot 17:00 uur.

pexels-sound-on-3761303

Driejarig programma digitale technologie voor publiek

Cultuurloket DigitALL is een initiatief van de partijen die in 2020 vanwege de coronacrisis het noodfonds Kickstart Cultuurfonds hebben opgericht. Deze fondsen zetten hun samenwerking voort. Niet meer als noodfonds, maar in de vorm van een driejarig programma rondom de toepassing van digitale technologie voor publiek. Tijdens de coronacrisis hebben veel podia, producenten en musea digitale technologie gebruikt om het contact met het publiek te behouden en te versterken. Cultuurloket DigitALL helpt culturele instellingen om de kansen die digitale technologie biedt, te blijven verzilveren. Dat doen we met donaties tot €250.000 en door kennisdeling.